Fabrikanten.

In de Green Igoo toepassingen wordt enkel gewerkt met kwaliteitsproducten van fabrikanten die hoog aangeschreven staan in de markt van duurzame systemen.

FUJITSU

WARMTEPOMPEN

Het Japanse Fujitsu behoort absoluut tot de meest betrouwbare en innoverende fabrikanten van duurzame warmtepompsystemen, met wereldwijde activiteiten. Fujitsu warmtepompen zijn efficiënt en milieuvriendelijk omdat ze een minimum aan primaire energie verbruiken en een veelvoud aan klimaatcomfort bieden. Thercon bv staat garant voor de klantondersteuning in Nederland.

ORCON

VENTILATIESYSTEMEN

Orcon bv is leverancier en ontwikkelaar van energiezuinige en innovatieve ventilatiesystemen voor woningbouw en utiliteit. Orcon ventilatiesystemen verzekeren een gezonde binnenklimaat en een groot gebruikscomfort.

CONVEXIA

VENTILOCONVECTOREN

Convexia convectoren bieden een maximaal warmtecomfort met lagere watertemperaturen en dus een laag energieverbruik. Bovendien kunnen Convexia convectoren zowel verwarmen als koelen en de ruimtes snel op de gewenste temperatuur brengen.

SANISTAGE

WARMTEPOMPBOILERS

Met een Sanistage boiler met geïntegreerde warmtepomp kunt u het hele jaar door van sanitair warm water genieten met een beter rendement dan een HR-ketel of gewone elektrische boiler.

ENMOSY

ENERGIEMONITORING

Enmosy is een professioneel energiemonitoringsysteem dat de efficiëntie van hernieuwbare energie-installaties zoals warmtepompen, zonneboilers, ventilatiesystemen en pv-panelen op de voet volgt. U kunt de energieprestaties van uw woning in detail bekijken op uw smartphone, tablet en pc.

CLIMELEON

GELUIDSDEMPENDE UNIT COVERS

Climeleon biedt esthetische en geluidsdempende omhulsels voor warmtepomp- en aircobuitenunits. Het geluid van de unit kan met minstens 7dB gedempt worden. Geluid is immers ook een comfortaspect en een milieunorm.

Naast deze Green Igloo premium brands werken wij samen met verschillende partners en experts.
> LEES MEER

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate
Share This