Terugblik.
< TERUG

Donderdagmiddag 3 november vond het duurzaam ondernemen event plaats. Een geslaagde middag met 200 duurzame ondernemers. Steeds meer ondernemers willen daadwerkelijk inhoud geven aan duurzaamheid in hun bedrijfsvoering. Dat blijkt uit de grote opkomst en de interactie met het publiek tijdens de presentaties van sprekers Arash Aazami en Anne-Marie Rakhorst.

Arash Aazami, ondernemer en systeem innovator en richtte in 2010 ’s werelds eerste energiebedrijf op dat meer verdient naarmate het minder hoeft te leveren. Zijn “Path to Zero” heeft veel internationale belangstelling gekregen en viel in 2014 in de prijzen bij Massachusetts Institute of Technology (MIT). Op dit ogenblik wordt zijn “Path to Zero” geadopteerd door verschillende leidende energieconcerns.

Anne-Marie Rakhorst is ondernemer, investeerder en publicist op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is ze initiatiefnemer en eigenaar van het onafhankelijke kennisplatform Duurzaamheid.nl. In 2000 is Anne-Marie uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar.

Deze inspirerende presentaties zijn aan het einde van de middag aangevuld met een interessante en afwisselende beursvloer. Op deze beursvloer zijn allerlei mooie initiatieven en innovaties op het gebied van Duurzaamheid gepresenteerd. Green Igloo stond op de beursvloer met “het huis van de toekomst”. Een huis dat voor velen nog onbekend is, maar al wel praktisch toepasbaar om mee te gaan met de ontwikkelingen van een CO2 neutraal Nederland in 2050. Het huis aan de groene stekker was een perfecte aansluiting bij het thema ‘”maak duurzaamheid werkend”.

Bent u benieuwd hoe deze middag werd ingevuld? Bekijk dan hieronder de sfeerbeelden.

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate

Deel dit met uw netwerk!

Shares