Nieuws.
< TERUG
Ssst hier werkt een warmtepomp

Van het rendement en comfort van warmtepompen zijn steeds meer mensen overtuigd. Maar soms kan het geluid als storend worden ervaren, bijvoorbeeld als de buitenunit zich in de buurt van een slaapkamer, op het terras of dicht bij de buren bevindt. Bovendien is niet iedereen gecharmeerd door het zicht van een warmtepomp buitenunit tegen de gevel, in de tuin of op het dak. Climeleon heeft voor deze problemen de oplossing!

Perfecte oplossing voor het geluid van warmtepomp buitenunits

De Climeleon Wave is een geluiddempende cover voor warmtepomp buitenunits waarbij het rendement van het toestel volledig intact wordt gelaten. Hierdoor kan een warmtepomp op meer plaatsen worden toegepast. Dankzij het strakke design past de Climeleon Wave zowel in eigentijdse als in klassiekere omgevingen.

Geluiddemping van minimaal 7 dB

Dankzij de vorm van de cover en de berekende openingen kan uw warmtepomp optimaal presteren en wordt de geluidsdruk met minstens 7 decibel gereduceerd! Een luchtstroom splitter verbetert de luchtdoorstroming, en dat is cruciaal voor een optimale werking van de warmtepomp.

Climeleon cover

Verkrijgbaar in verschillende maten

De Climeleon cover is gebouwd uit duurzaam kunststof met hoge UV-bestendigheid en is geschikt voor ieder weertype. De cover is beschikbaar in vier verschillende varianten. Met behulp van de Climeleon Configurator weet u in een mum van tijd welk Climeleon type geschikt is voor uw warmtepomp buitenunit.

Climeleon soorten covers

Meer weten over de Climeleon? Neem hier contact met ons op

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate
Share This

Deel dit met uw netwerk!

Shares