Agenda.

Building Holland 2019

Frisse lucht, een persoonlijk instelbaar klimaat en het toepassen van niet giftige materialen dragen bij aan een gezonde omgeving. Het is daarom niet vreemd dat Building Holland 2018 het thema Gezonde Gebouwen hoog op de agenda heeft staan.

Building Holland is van 17 t/m 19 april uw gezonde voedingsbodem voor kennis, inspiratie, netwerken en goede zaken doen!

Green Igloo, het groene label van Orcon & Thercon is aanwezig op BuildingHolland, hét innovatie event in bouw en vastgoed. Regel nu alvast uw ticket en bezoek onze stand op nr. 11.044. De toegang is gratis.

Terugblik Building Holland 2015

Green Igloo stond als exposant op Building Holland in de Amsterdam RAI. We lieten de bezoekers kennis maken met de mogelijkheden van all-electric bouwen waarbij een gezond en comfortabel binnenklimaat centraal staat. Op de afsluitende dag werd er op de stand van Green Igloo een expertlunch georganiseerd met als gastspreker avonturier/bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Hij inspireerde de goede relaties van Green Igloo met zijn verhaal en ervaring over samenwerken.

Bouwbeurs 2015

Van 2 t/m 5 februari 2015 vond de Bouwbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Green Igloo was hierbij aanwezig en liet de totaaloplossing voor woningbouw zien. Een energiezuinig en gezond binnenklimaat waarbij de producten van Orcon en Fujitsu werden getoond aan de bezoekers.

Energie 2014

De Energiebeurs 2014 vond plaats van 7 tot 9 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Het totaalconcept Green Igloo was toen net gelanceerd! Vanuit de bedrijfsnamen Thercon en Orcon was Green Igloo aanwezig op de Energiebeurs. Met een gezamenlijke stand ging alle aandacht naar het net gelanceerde Green Igloo totaalconcept voor verwarmen, koelen, warm tapwater en ventilatie.

Terugblik Building Holland 2016

Eind maart reisde zowat iedere bouwprofessional af naar de RAI Amsterdam voor de 3e editie van Building Holland, het integrale event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaar met een record van 175 standhouders en 9.021 bezoekers. Ook wij waren daar dit jaar als founding partner opnieuw van de partij. In onze Green Igloo stand lieten wij zien hoe eenvoudig het is om EPC 0,31 te halen zonder gas, PV of steunverwarming.

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate