Blog.
< TERUG

In 2014 mochten wij (JBtech) de elektrotechnische installatie doen voor jullie nieuwbouw kantoorpand, bij de opening vertelde jullie vol trots (en terecht) dat jullie pand energiezuinig is gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken om energieneutraal te zijn. Maar wat mij het meest pakte was de passie voor het concept Green Igloo en de visie voor duurzaam wonen, terwijl ik als installateur daar nog niet echt mee bezig was. Hier moest ik aandenken nu wij voornemend zijn een nieuwe woning te bouwen.

Barend Schuurman

JBtech Veenendaal

Denken in oplossingen

Ik heb een optie op een stuk grond om daar voor ons gezin een nieuw huis te bouwen, een architect is al aan het tekenen. Echter willen we hier proberen zo duurzaam mogelijk te bouwen met duurzame materialen. Daarnaast willen we natuurlijk ook een warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, etc toepassen. De Green Igloo totaaloplossing spreekt ons erg aan omdat daarin wordt gekeken naar het totaalpakket, dus ook de ventilatie, verwarming en het tapwater van de woning. Waar ik bang voor ben is dat als ik naar de eerste, beste installateur ga, ik niet krijg wat ik wil of verwacht omdat ik denk dat er een groot stuk kennis ontbreekt.

Ontwerp van een all-electric woning

Ik wil nu in het voorstadium bij het ontwerp van de woning rekening houden met slimmigheden/kennis van wat beter is voor nu of meenemen voor de toekomst als mijn budget weer wat gegroeid is. De angst is mede ingegeven doordat wat ik zie in zonnepanelen leggend Nederland. Hierbij worden niet altijd de juiste omvormers bij het aantal panelen geadviseerd. Laat staan de advisering betreft de invloed van schaduwwerking op de panelen.

All-electric wonen

Rekening houden met waterverbruik en vrieskou

Natuurlijk heb ik mijn vragen omtrent warm water (ik heb twee mooie tiener dochters die nog al lang mogen douchen onder een stort douche) en verwarmen met een warmtepomp bij vrieskou. Maar ik heb er het vertrouwen in dat hier een oplossing voor is. Tenslotte kan ik het maar één keer goed doen en mijn budget is natuurlijk een belangrijk aspect. Vandaar dat ik bij jullie aan klop om mij te adviseren over all-electric wonen, want je kunt het maar beter in één keer goed doen.

Heeft u ook vragen over het realiseren van een energiezuinige all-electric woning?

Green Igloo helpt graag met woningen klaar maken voor de toekomst. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van:

  • Advies en calculatie van de totaaloplossing
  • Design van de totaaloplossing
  • Het opleiden van installateurs
  • Het monitoren van het klimaatsysteem
  • Afleveren van klimaatgaranties

Hierdoor kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen.

Neem hier contact met ons op.

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate
Share This

Deel dit met uw netwerk!

Shares