Agenda.
< TERUG

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten. Green Igloo, het groene label van Orcon & Thercon is aanwezig op de Vakbeurs Energie.

Van 9 tot en met 11 oktober 2018 vindt de 14e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Wij bieden als Orcon en Fujitsu binnen ons Green Igloo concept diverse duurzame oplossingen aan voor het ventileren, verwarmen en koelen van woningen zonder gebruik te maken van een gasaansluiting en bieden een buitengewoon binnenklimaat. Hiermee bieden we duurzame en efficiënte totaaloplossingen voor nieuwbouw, renovatie en herbestemming met een comfortabel binnenklimaat op basis van hernieuwbare energie.

We voorzien woningen en gebouwen van een geïntegreerde totaaloplossing, waarmee de positieve eigenschappen van een iglo worden geaccentueerd. Goede isolatie, kierdichtheid en – misschien nog wel het belangrijkste – een iglo wordt duurzaam verwarmd, gekoeld en geventileerd. Hiermee zetten wij ons maximaal in opdat iedereen in Nederland op een gezonde, comfortabele manier gasloos kan wonen, leren, en werken.

Wij garanderen onze concepten met een prestatie tot 25 jaar. Hoe wij tot deze garanties komen vertellen wij u graag op stand D066. Als exclusiviteit tonen wij op de Energiebeurs de HRC-EcoMax van Orcon, een balansventilator met WTW die het hoogste scoort in rendement (99,7%) en het laagste in energieverbruik en geluid! Behalve door zijn prestaties blinkt de EcoMax uit door zijn Dutch-Design en installatiegemak. Thercon laat op de beurs haar innovatieve range Fujitsu en Atlantic lucht/waterwarmtepompen zien.

Regel nu alvast uw ticket en bezoek zeker ook onze stand in Hal 3, D066.

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate

Deel dit met uw netwerk!

Shares