Agenda.
< TERUG

Een vliegende start in het nieuwe jaar tijdens de Bouwbeurs 2019! Wanneer we net allemaal weer een beetje gesettled zijn in de normale gang van zaken na de feestdagen is het alweer tijd voor de Bouwbeurs 2019. Deze vindt plaats 4 t/m 8 februari in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

Green Igloo zal hier te vinden zijn in Hal 7 (stand E018) onder noemer van Orcon en Thercon. Hier zullen wij o.a. de ventilatieproducten van Orcon en de Fujitsu warmtepompen van Thercon presenteren. Bovenal willen we u kennis laten maken met ons totaal concept voor all-electric wonen, het Green Igloo concept.

Dit is een totaaloplossing voor het verwarmen, koelen, ventileren en sanitair warm water van uw woning. Hierbij werken wij met een totaalaanpak van advies en calculatie, het opleiden van uw installateur tot het afgeven van klimaatgaranties. Zo kunnen wij u een energiezuinige all-electric woning met een comfortabel en gezond binnenklimaat garanderen.

Dit en meer willen wij u uitgebreid laten zien tijdens de Bouwbeurs 2019. Graag nodigen wij u dan ook uit een bezoek te brengen aan onze stand 07.E018. Via onderstaande link kunt u zich gratis registeren. Als extraatje mogen de eerste 100 relaties die zich registeren via onderstaande link een leuke (en smakelijke!) verrassing komen ophalen op onze stand!

 

 

 

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate

Deel dit met uw netwerk!

Shares