Agenda.

Lunchsessies Bouwbeurs 2019

Meer weten over gezond, gasloos wonen? Bezoek dan onze stand tijdens de Bouwbeurs 2019 en kom meer te weten over onze duurzame alternatieven.

Bouwbeurs 2019

Meer weten over gezond, gasloos wonen? Bezoek dan onze stand op de Vakbeurs Energie en kom meer te weten over onze duurzame alternatieven.

Terugblik Building Holland 2015

Green Igloo stond als exposant op Building Holland in de Amsterdam RAI. We lieten de bezoekers kennis maken met de mogelijkheden van all-electric bouwen waarbij een gezond en comfortabel binnenklimaat centraal staat. Op de afsluitende dag werd er op de stand van Green Igloo een expertlunch georganiseerd met als gastspreker avonturier/bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Hij inspireerde de goede relaties van Green Igloo met zijn verhaal en ervaring over samenwerken.

Bouwbeurs 2015

Van 2 t/m 5 februari 2015 vond de Bouwbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Green Igloo was hierbij aanwezig en liet de totaaloplossing voor woningbouw zien. Een energiezuinig en gezond binnenklimaat waarbij de producten van Orcon en Fujitsu werden getoond aan de bezoekers.

Energie 2014

De Energiebeurs 2014 vond plaats van 7 tot 9 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Het totaalconcept Green Igloo was toen net gelanceerd! Vanuit de bedrijfsnamen Thercon en Orcon was Green Igloo aanwezig op de Energiebeurs. Met een gezamenlijke stand ging alle aandacht naar het net gelanceerde Green Igloo totaalconcept voor verwarmen, koelen, warm tapwater en ventilatie.

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate