Terugblik.

Terugblik Building Holland 2015

Green Igloo stond als exposant op Building Holland in de Amsterdam RAI. We lieten de bezoekers kennis maken met de mogelijkheden van all-electric bouwen waarbij een gezond en comfortabel binnenklimaat centraal staat. Op de afsluitende dag werd er op de stand van Green Igloo een expertlunch georganiseerd met als gastspreker avonturier/bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Hij inspireerde de goede relaties van Green Igloo met zijn verhaal en ervaring over samenwerken.

Bouwbeurs 2015

Van 2 t/m 5 februari 2015 vond de Bouwbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Green Igloo was hierbij aanwezig en liet de totaaloplossing voor woningbouw zien. Een energiezuinig en gezond binnenklimaat waarbij de producten van Orcon en Fujitsu werden getoond aan de bezoekers.

Energie 2014

De Energiebeurs 2014 vond plaats van 7 tot 9 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Het totaalconcept Green Igloo was toen net gelanceerd! Vanuit de bedrijfsnamen Thercon en Orcon was Green Igloo aanwezig op de Energiebeurs. Met een gezamenlijke stand ging alle aandacht naar het net gelanceerde Green Igloo totaalconcept voor verwarmen, koelen, warm tapwater en ventilatie.

Terugblik Building Holland 2016

Eind maart reisde zowat iedere bouwprofessional af naar de RAI Amsterdam voor de 3e editie van Building Holland, het integrale event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaar met een record van 175 standhouders en 9.021 bezoekers. Ook wij waren daar dit jaar als founding partner opnieuw van de partij. In onze Green Igloo stand lieten wij zien hoe eenvoudig het is om EPC 0,31 te halen zonder gas, PV of steunverwarming.

Veel interesse voor Green Igloo op VSK

De Green Igloo stand lokte veel belangstelling tijdens de VSK beurs van 2 tot 5 februari. De vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. Daarnaast is de VSK beurs aanjager van duurzame innovatie en zet zich in voor betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen.

VOLG ONS OP
© GREEN IGLOO
Webdesign Come To Kate